GyIK: Nem működik az Admin/VIP bejegyzés...

A kérdést Cena hozta létre 2017-09-12 19:56:22-kor.
Utoljára Beep szerkesztette 2017-10-22 14:13:22-kor.
Ennek több oka lehet, viszont szinte minden esetben ugyan az a vége. Fel kell keresned egy tulajdonost.
Ha elrontottad az adatokat, ellenőrizd a VIP bejegyzések oldalon, hogy:
1.) A megfelelő szerverre aktiváltad-e a bejegyzést. Ha nem jó szerverre aktiváltad, keress fel minket a lent látható módon és közöld velünk a szintén lentebb látható adatokat, illetve, hogy melyik szerverre akartad eredetileg aktiválni.
Fontos megjegyezni, hogy a változtatás csak 1 napon belül lehetséges.

2.) Helyes SteamID-t adtál-e meg, vagy nem változott-e meg az. Bizonyosodj meg róla, mi a jelenlegi SteamID-d.
Ezt úgy teheted meg, hogy felcsatlakozol az egyik szerverünkre és console-ba beírod a következő parancsot: status. Ekkor a megjelenő listán keresd ki a játéknevedet és mellette ott lesz a SteamID-d.
A SteamID kinézetéről a VIP vásárlásnál már láthattál információt, ha nem olvastad el, buta vagy, de segítünk:"Példa: STEAM_0:1:23456789".
Ha a VIP bejegyzések oldalon és a console-ban lévő két SteamID nem egyezik akkor keress fel minket a lent látható módon és közöld velünk a szintén lentebb látható adatokat.
Fontos megjegyezni, hogy nem fogunk egész héten azzal szórakozni, hogy átírogassuk a SteamID-d. Vedd meg az eredeti játékot Steamen és nem lesz ilyen problémád.

3.) Nem volt még pályaváltás: a rendszerünkbe azonnal bekerül ugyan a vásárlás, de a szerveren csak pályaváltás után frissülnek a bejegyzések, felhasználható jogok (külső beavatkozás nélkül).
Így célszerű lenne megvárni a következő pályaváltást, mielőtt felkeresnél minket.

4.) Egyéb hiba lépett fel, ami lehet rendszer oldali, lehet kliens oldali. Ez esetben nincs korrekciós adat, így attól tekints el lentebb.

Ha a felkeresésünkre esne sor, a következők a teendők(hogy elkerüljük a felesleges vitát, kérdéseket és gyorsan intézhető legyen a dolog):
Írj privát üzenetet a Facebook oldalunkra, vagy keress fel egy Tulajdonost a Teamspeak3 szerverünkön, és említsd meg a következőket:
- Kis történet, hogy VIP-t vásároltál
- Add meg nekünk a diwat26.hu felhasználóneved, amire a VIP bejegyzést aktiváltad és azt az e-mail címet, amit azon a felhasználóneven megadtál. A jelszót soha, semmikor, senkinek NE ADD MEG!
- És a fenti megoldás alapján a javítandó adatot (szerver, SteamID)