GyIK: Mi az a "[Banshot] WH"?

A kérdést Cena hozta létre 2017-09-12 20:05:59-kor.
Ha a ban infónál a Reason (ok, magyarázat) a következő: "[BanShot] WH", akkor a következőket kell tenned:
- Eljuttatod hozzánk a "ban információkat". Részletek erről a 2. Mi az a "ban infó"? kérdésnél.
- A cstrike mappádban található 2 darab kép, amik a tiltás idejekor automatikusan elkészültek. A képek nevei a map neveit jelölik, amelyről tiltva lettél, mögöttük azonosító számok, továbbá a képek .bmp formátumban vannak (például: de_dust20001.bmp).
- Ezt a két képet töltsd fel a weboldalunra a "Banshot kép feltöltése" (profil, majd "Banshot képeid") űrlapon. Ha sikeres a feltöltés, a rendszer visszaad egy URL-t, ami a feltöltött képre mutat. Ezt az URL-t küldd el nekünk a "ban információkkal" együtt Facebookon privát üzenetben, vagy Teamspeak3-on egy illetékesnek, aki hozzáfér a tiltásokhoz és tudja is azokat kezelni (lásd: Kapcsolat).

CSAK ÉS KIZÁRÓLAG SZERKESZTETLEN, EREDETI KÉPET TUDUNK ELFOGADNI!
Jó, de miért kell ez?
Mert így bizonyítod, hogy abban az időpontban, abban a helyzetben mit láttál. Ha WH-t használtál, akkor ez is látszani fog a képen. Az adminnál készült kép csak viszonyításnak használható, hogy kb. mit láthattál.
Ha nincs meg a kép, a feloldás sem lehetséges. Az eredeti játék létrehozza, ha pedig NS-t használtál, az a te bajod. Nem kötelességünk megkeresni neked.