A query indítása. Ez eltarthat egy darabig, kérlek várj...

Bevezető

"Mi az a BattleRoyale?" - hangzik el a kérdés sokaktól. A BattleRoyale játékmód lényege az alábbi:

Kicsit bővebben: A mi BattleRoyale játékmódunk is erre épül: a játékosok a pálya legszélén kezdenek, egy késsel. A kör kezdetekor célszerű egy fegyvert keresni. A fegyvereket jól látható helyen helyeztünk el a pályán.
Érdemes olyan fegyvert választani, ami a játékos stílusának kedvez: távcsöves fegyvert bújkálós-vadászáshoz, gépfegyvert a gyors ölésekhez, shotgunt közelharcra. Kinek mi... :) A fegyver tulajdonsága megegyezik az alap Counter-Strike játékban lévőhöz, így aki már sokat játszott, az tudja, mi kell neki.
Azonban nem szabad sokáig keresgélni: a biztonságos zóna egy idő után szűkül. Ha a biztonságos zónán kívül maradsz, elég nagy károkat fog okozni benned, sebződsz. Így a zónákkal fenntartható a pörgős játékmenet.

"Miért olyan különleges a Diwat[#26][BattleRoyale]-Server?" - kérdezheted. Nos, erre is tudunk választ adni:


Regisztráció / Belépés

A szerveren minden statisztikát eltárolunk és pontozzuk a játékosokat (erről részletesebben a "Statisztika és pontok" résznél). Ahhoz, hogy vezethesd a statisztikád és pontokat gyűjts, egy regisztrációra lesz szükséged.
Regisztrálni tudsz a szerveren az M betű megnyomásával előugró főmenüben, illetve a(z) http://diwat26.hu/ weboldalunkon is!
Alapesetben a szerver megkérdezi belépéskor, hogy bejelentkezel vagy regisztrálsz-e, de ha esetleg véletlenül elnyomtad, akkor a főmenüben levő "Regisztráció/Bejelentkezés" menüpontban ezt be tudod pótolni.
Ha már van egy felhasználód regisztrálva nálunk, nyugodtan bejelentkezhetsz azzal is, nem kell újat létrehozni! ;)


Osztag rendszer:

A [BattleRoyale] v1.2.2 frissítés óta a játékosok kisebb csapatokban játszhatnak egymással.
Miért jó osztagban játszani?

Azonban nem csak előnye van, így inspiráljuk a játékosokat a lehető legjobb teljesítményre: Az osztagról a frissítésről szóló alábbi linken részletesebb információkat találsz: KLIKK


Webshop:

Ha netán a másik játékos, vagy a zóna megsebzett, nem kell aggódnod! Lehetőséged van a Webshopból az alábbi tárgyak megvételére és használatára:


Statisztika és pontok:

A játékos minden eredményét elmentjük statisztika formájában és az alapján pontozzuk is őt! Így nyomon lehet követni a játékos eredményeit is, ők pedig (majd) beválthatják pontjaikat hasznosabb dolgokra.
A játékosok az alábbiakért ennyi pontokat kaphatnak:

A pontokat érdemes gyűjteni, mert később beváltható lesz kreditre. Szóval tessék nem veszíteni! :)

// End of code here //

Szeretnénk mindenkinek köszönetet mondani! Aki segített a mod fejlesztésében, hibajavításában, vagy netán új ötletet adott! Számítunk a véleményedre, kérjük oszd meg velünk ötleteidet!

Elérhetőségeink
Facebook:
http://www.facebook.com/diwat26clan
Teamspeak3:
ts3.diwat26.hu:9987