Ingyenes admin lehetöség

A hírt Cena hozta létre 2017-02-13 21:30:58-kor.
Utoljára Cena szerkesztette 2017-02-18 16:49:31-kor.
Kedves Játékosok!

Sokan kerestek minket ingyen adminnal, amit ezidáig elutasítottunk. Leginkább a hirdetéssel kecsegtettek, imponálni próbáltak, de ezt a megoldást több szempontból nem tudtuk elfogadni, legtöbbször a fizetös adminokkal szemben nem volt fair play a dolog.
Ennek ellenére elgondolkoztunk, miként lehetne ezt mégis valamilyen úton módon bevezetni. Az idök változnak, mi is változunk, így egy radikális döntést hoztunk.
A héten összeülve a körvonalazódott koncepciót megbeszéltük, véglegesítettük, így mától a továbbiakban lehetöséget adunk ingyen ÖRÖK admin jogok igénylésére, de mi nem csak a hirdetés oldaláról közelítjük meg ezt a dolgot.

Az elgondolás nem bonyolult, tulajdonképpen minden játékos tud szerezni egy szerverre ingyen ÖRÖK admint, amennyiben az alábbi  feltételek egyikét teljesíteni tudja:

  • Rendelkezik VACban mentes steammel.
  • Ha nincs steamje, akkor hirdetésért cserébe juthat hozzá ingyen adminhoz.

A fentiek kombinálhatóak, ilyen esetben két szerverre is tudunk admint kínálni.
Természetesen ha a feltételek egyike sem áll fent, akkor továbbra is biztosítjuk a fizetös admin vásárlását.
 
A változás a jelenlegi admingárdánkat is érinti, így ennek folyományaként a steames adminok egy szervert választva örökre igénybe vehetik adminjaikat: Amennyiben több szerveren is admin, akkor kiválaszthatja azt a szervert, amin örök admint szeretne kérni. (Egy szerver esetén ezt automatikusan beállítjuk). A maradék idöt a hosszabbított kredit értéke alapján jóváírjuk, így másra (szerverre/VIPre) fel tudja majd használni.

A hirdetéssel kapcsolatos tudnivalók a hétvégén véglegesednek, így számukra a jövö hét folyamán lehetséges a jelentkezés, a steamesek viszont már mától jelentkezhetnek.
Fontos kiemelnem, hogy az ingyen admin BÁRMIKOR visszavonható, ha a delikvens nem úgy teljesít, ahogy azt egy admintól elvárható. Ezeket továbbra is a megszokott módon kezeljük.

Felvétel kapcsán hamarosan Amaterasu és Cena jogköre bövülni fog, így bármely szerverre el tudják intézni a TGFeket, viszont az örök admint továbbra is én tudom csak beállítani. Emiatt nem kell aggódni, amíg a módosítást nem végezzük el a felületünkön, addig manuálisan fogom ezeket az új adminokat átbillenteni.

Mindenkinek sok sikert és jó játékot.

Üdv,
Metal