Élünk

A hírt Metal hozta létre 2019-01-07 00:09:46-kor.
Régóta nem jelentkeztem be, nem adtam hírt magamról. Ezen most változtatunk.

Kedves Játékosok/Követők/Idetévedők vagy Tévelygők!

Régóta nem jelentkeztem be, nem adtam hírt magamról. A közösség életét se tudtam követni, melynek eredménye világosan látszik. 2018 szeptemberéig egyáltalán nem tudtam kellő időt szánni a szerverekre, így sokáig parlagon hevertek. A kapott DOS támadások se növelték a minőséget...szerencsére ez már most "kezelve" lett, kiesés pár másodpercig tapasztalható. Nem szépítem, mert akárhogy nézem: a kialakult helyzet okozója Én vagyok.

Tavaly októberre élethelyzetem megváltozott, melynek eredménye idén fejti ki teljes hatását. A következő fél évben több időt tudok szakítani a szerverek rendbetételére - Merkel -, előkészületeit téli szünet alatt megkezdtem, de a 8-10 napig tartó betegeskedés nem sokat lendített még előre. Abban viszont segített az idő, hogy meglássam/meglássuk, ez így sok lesz Nekem, Beepnek, Cenanak és Amanak, így több változást eszközöltünk, ami kapcsán már páran érdeklődtek is.

A hét folyamán többen összeültünk, hogy átbeszéljük az új stratégiát, az irányt, és azt, hogy kik azok, akik szerepet kívánnak vállalni az újraélesztésben. A kezdeményezéshez Beep közreműködésével többen csatlakoztak is. Ezek eredményét az alábbiakban sorolom:

 • Beep hivatalosan is visszatért (Y) ^^. Hálás vagyok érte, és a támogatásáért.
 • Beep engedéjével minden ban feloldásra került.
 • Kiválogattuk azokat a szervereket, melyekre tudunk időt szánni, és vannak/lehetnek oly játékosok, akik szívesen felmennének rá, hol van vagy várható kisebb nagyobb mozgás. Ezek a szerverek az OnlyD2, Base-Builder, Jail-Break, CS:GO, HNS, Slender illetve a hamarosan megnyíló BattleRoyale. A többi szerverről amik futottak biztonsági mentések készültek, azaz nem törlődik róla semmi és a későbbiek folyamán elindíthatók.

Emellett - ahogy említettem - új társak kerültek be a főadminok és konfigosok szerepkörébe. Feladatuk lesz a szerverek üzemeltetése, fejlesztése, leendő adminok felügyelete. A jelenlegi tulajok körei is változtak.

Tulajok

 • Amaterasu: Egyenlőre belső adminisztratív feladatokat lát el.(Facebook üzenetekre válaszol, leendő adminok feladatát ellenőrzi, stb..)
 • Beep: A BattleRoyale szerverrel foglalkozik és dolgozik rajta. Későbbiekben más szervert/szervereket fejleszt/átdolgoz/ vagy támogatást nyújt.
 • Cena: Belső adminisztratív feladatok, Teamspeak 3, OnlyD2 és Base-Builder szerverek fejlesztése karbantartása!
 • Metal: Szerverszintű fejlesztések, Web, többiek támogatása, belső adminisztratív feladatok.

FőAdminok

Az alábbi szervereken végzik tevékenységüket (konfig, adminok, stb):

 • Taz: JailBreak, Slender,HNS
 • Tocika: CS:GO
 • Megöltelek: OnlyD2, JailBreak, CS:GO
 • Atya: OnlyD2, Base-Builder
 • Lsl: Base-Builder

 

A jelenlegi elsődleges cél a szűrt szerverek gatyába rázása, később új szerverek beüzemelése. A továbbiakban szeretnénk az egyedi és érdekes szerverek kialakítására összpontosítani (ennek folyománya pár korábbi szerverünk visszahozása lesz).

 

Üdvözlettel:

Metal