[SlenderMod ] - v2.0 állapotjelentés

A hírt Beep hozta létre 2019-03-10 11:13:04-kor.
Utoljára Beep szerkesztette 2019-03-10 11:15:09-kor.
Hogy vagyunk, hogy vagyunk?
Én menekülök a Slender elől. :)
 
A lapról és a egy kis állapotjelentésről bővebb információt kaphatsz a Bővebben-re kattintva.

LÓDING
Kezdjük azzal, miért kell a v2?
  • Régi vágyunk teljesülhet most, feltuningolhatjuk a plafonig a para szintet. Azonban azon a modon a további fejlesztés igen nehézkes és az eltervezett újítások nem valósíthatóak meg a jelen állapotban. Sok új funkciót fog kapni a játékmód.
    Ehhez viszont kellett valami, amire építkezhetünk. Erről a korábbi facebook hírekben meséltem röviden, most részletezem.
  • Kellett egy alap, egy "engine". És a funkciók, amiket szerettünk volna, nos, azt a BattleRoyale mod szolgáltatja. Ment a gondolkodás 2018 őszén, mi legyen a fontosabb, melyik játékmód. De szerintem jó döntést hoztam azzal, hogy először a BR-en megcsináltam minden oda IS szükséges funkciót, majd azt a slenderen is tovább használjuk. Ráadásul a Diwat[#26][CSGO]-Serverből is átemelünk egy olyan funkciót, ami ott nem lett bevezetve, így az újdonság lesz számotokra. Ezt láthatjátok a képen. Normális lap a falon! :P
És hogy állunk most?
  • Sok munka van még hátra. Nem csak a kódokat kell pötyögni, hanem a hozzá tartozó állományokat is összegyűjteni, hangokat, képeket vagdalni, keresgélni stb..
    Például most találtunk egy olyan lehetőséget az AmxModX-ben, hogy végre nem kell modeleket használnunk. Nagyban megkönnyíti a lehetőségeket a limitáció terén. Azonban hetekkel kitolódik minden, mert így újra meg kell csinálni. De nem fogjátok ti sem megbánni. :)
  • Azonban kódolás terén sikeresen átültettem a SlenderMod v1-ből rengeteg funkciót. Most a javításuk, módosításuk fog következni. De még nagyon nincs kész. Nagyon nagyon. Annyit elárulhatok, hogy nem csak a slender, mint lény lesz jelen. :)
Többet nem szeretnék elárulni.  Még jelentkezni fogunk. :)
Üdv. ;)