Web-fejlesztés

A hírt Beep hozta létre 2015-08-06 15:30:00-kor.
Utoljára Beep szerkesztette 2015-12-09 19:32:09-kor.
Sziasztok.

Megelégeltük a képmegosztó oldalak működését (töröl/elérhetetlenné tesz egy idő után képeket, átméretez/lerontja a minőségét, vagy nem lehet feltölteni), így kénytelenek voltunk egy másik megoldást kitalálni.

Az elmúlt időszakban sokat fejlesztettünk a weboldalunkon, így ennek a részeként elérhetővé tettük a Banshot képek feltöltését a mi weboldalunkra
. Így nem kell a faszbúkos, agyontömörített vagy az elérhetetlen egyéb oldalakon megosztott képeket bámulnunk (ha látjuk egyáltalán).

Röviden a banshot kép feltöltése: Bejelentkezel a weboldalunkon, majd a Profil oldalon található "Banshot képeid"-re kattintva átirányít egy szép oldalra, ahol feltöltheted a képeid, illetve a már feltöltött képeidet újra visszanézheted.

Mosantól kezdve Banshot képet csak így tudunk elfogadni, ha a mi weboldalunkra van feltöltve. Bővebb infó ide kattintva

Az űrlap erre van kitalálva, nem +18-as vagy egyéb képek tárolására. Aki bármi mást tölt fel, annak a felhasználóját véglegesen tiltjuk, zároljuk!

A másik fejlesztés eredménye az, hogy mindenki nyomon követheti a felhasználóját, milyen SteamID-ről, IP-ről, melyik szerverre, mikor csatlakozott fel/le, vagy léptette ki magát weboldalon keresztül.
Ahogy láthatják a régebbi felhasználók, ez a funkció már régebb óta fut, de csak most kerül publikálásra, biztonsági okok miatt.

Megkérek mindenkit, hogy NE adja ki felhasználónevét/jelszavát...
Akit multizáson kapunk, annak a felhasználója tiltásban részesül.

"Ennyi" lenne eddig

További kellemes nyaralást!

Üdv: Beep