Húsvéti jókívánság és esemény!

A hírt Cena hozta létre 2016-03-26 10:22:03-kor.




Húsvét alkalmából tojásgyűjtő versenyt rendezünk az alábbi szervereinken:
- OnlyD2 (2016.március. 25-töl)
- CoD:MW (2016.március. 25-töl)
- Furien (2016.március. 25-töl)
 Esemény időtartama: 2015.03.25.-2015.03.29.

Az esemény alatt tojásokat lehet gyűjteni, melyeket később beválthatunk kreditre és/vagy diwatpontra. A tojások két helyen "tárolódnak" a játék során: A tojásbankban és az aktuális körben gyűjtött tárolónkban.
Egy körben az ölésekért kapott (vagy egy tojás felszedése után kapott) tojások minden esetben a körben szerzettekhez kerül, ami halál esetén elveszik. Innen a kör indításakor átmentődnek a bankba, ami megmarad. Innen pedig el nem veheti senki.

Tojásszerzés:
Tojások szerzésének 2 módja van: Egy játékos megölésével lehetőségünk van ellenfelünk tojásainak egy részét megszerezni (felét, mind, esetleg 2 vagy akár 4-szer annyit), vagy a tojáslopó nyúl legyilkolásával kaphatunk egy nagy adag pakkot.
Játékos megölése esetén: - 50% eséllyel megkapja a halott az aktuális körében begyűjtött tojásainak felét, de legalább 1-et. Amennyiben fejlövéssel öli meg, akkor az összeset +1-et.
- 30% eséllyel a halott eldob egy nagy tojást. Ebbe az összes, halott általa gyűjtött tojás belekerül. Aki felveszi (odamegy, és megérinti), automatikusan megkapja az eldobó tojásait.
- 20% eséllyel a halott "elrejti" tojásait. Ezt úgy kell értelmezni, hogy egy random helyre teszi le a pályán a nagy tojást, viszont ekkor az eldobó aktuálisan gyűjtött tojásainak 2-4szerese kerül bele. (Igazi nagynéni csomag)
Fontos, hogy az eldobott/elrejtett tojások egy idő után eltűnnek (10-25 másodpercig érhetőek el), illetve körök elején automatikusan eltűnnek.

A nyúl:
A nyúl minden körben megjelenik a pálya egy véletlenszerű helyén. Megölésekor véletlen mennyiségű tojást dob, aminek mennyisége nagyban függ a játékosok számától: Minél többen vannak, annál többet ad. Új kör indulása esetén eltűnik, de később ismét megjelenik.

Tojások beváltása
Az esemény alatt tojásokból az alábbiak vehetőek:
- 1 DiwatPont - 10 tojás
- 1 Kredit - 100 tojás
Ezt a weboldalonunkon a Profil résznél lehet megtenni akkor, ha nem vagytok bejelentkezve, máskülönben a felület nem elérhető.


Verseny
A be nem váltott tojásokkal és a legyilkolt nyulakkal versenyezni is lehet, így jól fontoljátok meg, mennyit költötök el a tojásokból! A 3 legtöbb tojást gyűjtő / nyúl mészáros játékos jutalmat kap:
1. helyezett: 1200 Kredit
2. helyezett: 800 Kredit
3. helyezett: 400 Kredit
A jutalom az esemény zárása után 1-2 nappal íródik jóvá!


Sok sikert és kellemes húsvéti sonka evést, tojásfestést (), locsolást kíván, a Diwat[#26] csapata :)